Pomoc prawna

Fundacja Komunalna dziÄ™ki wÅ‚asnemu doÅ›wiadczeniu oraz wspóÅ‚pracy z wyspecjalizowanÄ… kancelariÄ… prawnÄ… specjalizujÄ…cÄ… siÄ™ w prawie spóÅ‚ek i prawie podatkowym jest w stanie zaoferować zainteresowanym firmom kompleksowe wsparcie w obsÅ‚udze prawnej dziaÅ‚alnoÅ›ci gospodarczej MÅšP.
​
Fundacja posiada bardzo bogate doÅ›wiadczenie w pomocy firmom borykajÄ…cymi siÄ™ z wszelkiego rodzaju kÅ‚opotami podatkowymi, finansowymi lub gospodarczymi. DziÄ™ki temu jesteÅ›my w stanie pomóc każdemu przedsiÄ™biorstwu skutecznie rozwiÄ…zać jego problemy i uporzÄ…dkować dziaÅ‚alność bez wzglÄ™du na skalÄ™ i zakres problemów, z którymi mierzy siÄ™ przedsiÄ™biorstwo.

Pomagamy wszystkim przedsiÄ™biorstwom miÄ™dzy innymi w realizacji obowiÄ…zków ustawowych i statutowych spóÅ‚ek, przygotowania i realizacji transakcji finansowych i gospodarczych, przygotowania dokumentów prawnych i umów i innych czynnoÅ›ciach wymagajÄ…cych wsparcia i doradztwa prawnego..

​