Pomoc prawna

Fundacja Komunalna dzięki własnemu doświadczeniu oraz współpracy z wyspecjalizowaną kancelarią prawną specjalizującą się w prawie spółek i prawie podatkowym jest w stanie zaoferować zainteresowanym firmom kompleksowe wsparcie w obsłudze prawnej działalności gospodarczej MŚP.

Fundacja posiada bardzo bogate doświadczenie w pomocy firmom borykającymi się z wszelkiego rodzaju kłopotami podatkowymi, finansowymi lub gospodarczymi. Dzięki temu jesteśmy w stanie pomóc każdemu przedsiębiorstwu skutecznie rozwiązać jego problemy i uporządkować działalność bez względu na skalę i zakres problemów, z którymi mierzy się przedsiębiorstwo.

Pomagamy wszystkim przedsiębiorstwom między innymi w realizacji obowiązków ustawowych i statutowych spółek, przygotowania i realizacji transakcji finansowych i gospodarczych, przygotowania dokumentów prawnych i umów i innych czynnościach wymagających wsparcia i doradztwa prawnego..