Pomoc dla firm

Fundacja Komunalna oferuje firmom z sektora MŚP kompleksową pomoc w prowadzeniu działalności gospodarczej.

W ramach swojej działalności oferujemy między innymi bieżące doradztwo gospodarcze by firmy mogły skuteczniej realizować swoje cele biznesowe i projekty. Wieloletnie doświadczenie zdobyte przez Fundację podczas współpracy przy realizacji licznych projektów inwestycyjnych umożliwia nam doradztwo między innymi z zakresu finansów i podatków, prawa, a także przygotowania i wdrażania projektów.

Bogate doświadczenie w pomocy firmom borykającymi się z kłopotami podatkowymi, finansowymi lub gospodarczymi sprawia, że jesteśmy pomóc każdemu przedsiębiorstwu skutecznie rozwiązać jego problemy i uporządkować działalność.

Oferujemy także pomoc w uzyskaniu adresu wirtualnego w całej Polsce do rozszerzenia prowadzonej działalności gospodarczej poza macierzyste biuro lub do otwarcia nowego oddziału przedsiębiorstwa.

Dzięki współpracy z licznymi biurami rachunkowymi na terenie całego kraju Fundacja Komunalna wspiera swoich partnerów w pełnej obsłudze rachunkowości macierzystego biura lub nowych oddziałów spółek.